Fisketure med børn i Skåne

Udviklet i samarbejde med Wildtoys.se

Det er super hyggeligt at være lystfisker. Vil du gerne give denne dejlige og sunde hobby videre til dine børn, så er det godt givet ud. Det kan I sammen få meget glæde af i fremtiden. Hvis I er på weekend eller på ferie i Skåne, så er der rig mulighed for at komme til at fiske dér.

Der kan være lokale bestemmelser i forhold til fisketegn og så videre, men det er tillad for børn under 16 år at fiske uden de fleste steder.

Find en sø at fiske i

Der ligger et utal af søer i Skåne, og en lille fredelig sø er faktisk helt genial at fiske i, når næste generation skal oplæres. Så kan I stå dér sammen og stille og roligt øve kast, optræk, knuder og så videre. Det er en glimrende introduktion til både fiskeriet og til den skønne svenske natur. Det er jo to ting, som går godt hånd i hånd.

Turen kan så eventuelt også indbefatte en overnatning enten i et medbragt telt eller i et shelter. Så bliver det ikke meget bedre. Den slags ture kan I få rigtig mange af i årenes løb.

Fisk eventuelt i en put and take sø

Som ny fisker er det meget vigtigt at opleve, at der kommer bid. Det kan være lidt svært med tålmodigheden, og for at hjælpe det hele godt på vej kan I tage hen til den nærmeste put and take sø. Her er chancen for at få en fisk på krogen markant større.

Det er meget stort, når man har sin første fisk på krogen, så husk at få taget et billede. Det kan nemlig være gnisten til en dejlig hobby, som barnet kan tage med sig gennem livet. Og at få den slags oplevelser sammen med dig, det er jo godt for jer begge to!

Fiskevand.dk